Actueel

Volg VanVas op Facebook Volg VanVas op Twitter

GENT TE KOOP | UITZONDERLIJKE OPBRENGSTEIGENDOM BESTAANDE UIT HANDELSGELIJKVLOERS EN 3 WONINGEN + GARAGE. CONTACTEER ONS VANDAAG NOG VOOR MEER INFO.

Ruime luxueuze loft met Z-gericht terras

Exclusief bij Vandersmissen Vastgoed
Ligging: Gent, 9000 | Dampoortstraat 30A

Deze ruime loft is bijzonder goed gelegen in de Gentse binnenstad in de onmiddellijke omgeving van de Portus Ganda. De grote ruimtes,  de gezellige luxueuze afwerking en de zonnige lichtinval zorgen voor een warme en comfortabele woonomgeving. 

 

Dit unieke en gezellige appartement omvat o.a. een ruime inkom, grote leefruimte met veel lichtinval, apart gastentoilet, keukenberging,  geïnstalleerde keuken met bar, grote nachthal, 3 slaapkamers op de 2de verdieping waarvan 2 heel grote + dressing, geïnstalleerde badkamer met toilet, ligbad en aparte douche,  grote leefruimte of in te richten slaapkamer op de 3de verdieping,  technische ruimte op de 3de verdieping en een zeer groot Zuid-gericht terras.

 

Parket met charme in woonruimte en hal !

 

Het appartement bevat specifieke extra uitrusting zoals een parlofoon met deuropener, nieuw geïnstalleerde privacy schermen aan de ramen, gordijnrails in het plafond.

 

Vlotte bereikbaarheid is verzekerd met openbaar vervoer,  met o.a. diverse bushaltes en Dampoort station in de nabijheid. 

 

Winkelen wordt een plezier met de vele winkelmogelijkheden in de buurt waarbij vele dagelijkse benodigdheden te vinden zijn in een straal van 500 m.

 

Bezoek op afspraak via Kanji Vandersmissen tel. 0479/795 796 of info@vanvas.be

Bezoek op:
Op afspraak
EPC:
186 kWh/m²
Staat gebouw:
Goede staat
Totale bewoonbare opp.:
310 m²
Aantal verdiepingen:
3
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
1
Aantal wc's:
2
Keuken:
Geïnstalleerd
Zolder:
Ja, geïsoleerd
Wasplaats:
Ja
Terras:
Ja
Opp. terras:
40 m²
Verwarming:
Aardgas
Energieprestatie:
Lage energiewoning
Dubbel glas:
Ja

Bezoek op:
Op afspraak
EPC:
186 kWh/m²