Actueel

Volg VanVas op Facebook Volg VanVas op Twitter

VANDERSMISSEN VASTGOED WENST U EEN GEZOND EN GELUKKIG NIEUWJAAR 2021 !!

04 Januari 2021

Vandersmissen Vastgoed | VANVAS wenst u een gezond en gelukkig 2021 !

 

Vanwege Kanji, Isabelle, Michaël, Gertjan,  Pippa en Tara

02 December 2020

Te verkrijgen bij Vandersmissen Vastgoed in de Dampoortstraat 41.

Mooi hardcover boek over Gent met magnifieke pentekeningen van Antoine Meiresonne met bijhorende uitleg. Een ‘hebbertje’ voor elke fiere Gentenaar.

Een mooi geschenk voor de Feesten.

Tijdelijk aan 30 € ipv 35 €.

Stuur ons een berichtje en we leggen een exemplaar opzij voor u.

Team Vandersmissen Vastgoed.

09/328 10 08 - info@vanvas.be

 

 

 

03 Augustus 2020

Beste bezoeker,

De zomer is halfweg.... geniet van de laatste weken.

Mooie dagen komen eraan ...

 

Vandersmissen Vastgoed is op non actief geweest gedurende enkele dagen.

Vanaf dinsdag 4 augustus staan we terug paraat met onze dienstverlening.

05 Mei 2020

Beste bezoeker,

 

Het ziet ernaar uit dat we vanaf 11 mei 2020 terug aan de slag kunnen, weliswaar met een aangepaste werkwijze naar ons cliënteel toe maar ook met de gezondheid van de vele bezoekers in het achterhoofd.  Het belooft alvast een boeiende periode te worden met de vele aanvragen die we ontvingen in de laatste 8 weken.

 

Lees verder in deze post onze concrete werkwijze bij bezoek van panden in verhuur en verkoop.

 

 

29 Maart 2020

Om de tijd af en toe op ‘ouderwetse’ wijze in te vullen voorzie ik een leuk pak speelkaarten aan elkeen die mij hiervoor aanschrijft. Indien u een gratis pak speelkaarten wenst van Vandersmissen Vastgoed, gelieve mij uw naam en postadres te sturen via het contactformulier op onze website of een persoonlijk bericht. Ik stuur u dan gratis 1 pak speelkaarten toe. Deze periode vormt misschien de gelegenheid om nog es te manillen, bridgen, bieden, wiezen, of een klassieke solitaire uit te spelen.

 

Veel plezier ermee.

Maar vooral, wees voorzichtig en blijf gezond !

 

Met gezonde groeten,

Kanji Vandersmissen

Zaakvoerder VANDERSMISSEN VASTGOED

 

PS1. actie gratis speelkaarten geldig zolang de voorraad strekt

PS2. actie gratis speelkaarten : 1 per klant/familie/zending

PS3. verzending enkel binnen België

25 Maart 2020

Vandersmissen Vastgoed steunt met veel sympathie deze lokale actie van buurtbewoners en - organisaties om de Lorelei een definitieve plaats te geven aan de Portus Ganda.  Er wordt gewerkt aan een bronzen versie van de Lorelei, welke een vaste standplaats zou krijgen op de uitbouw van de Van Eyckbrug.

 

Steun deze sympathieke actie met een gift via BE79 0018 8212 3433 en vermeld als mededeling de naam van de schenker of “anoniem”.

 

Meer info via www.loreleie.be 

18 Maart 2020

Beste bezoeker, Vandersmissen Vastgoed sluit het kantoor in de Dampoortstraat 41 vanaf woensdag 18 maart 2020 in kader van de veiligheidsmaatregelen,  opgelegd door onze overheid. Wij blijven bereikbaar via 0479/795 796 of info@vanvas.be

 

Gezien de specifieke omstandigheden kunnen we u niet meer ontvangen,  maar onze dienstverlening trachten wij in noodsituaties te garanderen. Alle lopende dossiers inzake verkoop en verhuur worden verder opgevolgd via telefoon en email.

 

Laten we deze periode constructief en creatief aanpakken en samen uitkijken naar betere dagen.

 

Nog een laatste woord van grote DANK naar ieder die in deze moeilijke dagen werkt aan het welzijn van ons allen.

 

25 September 2019

Ganda, zoals Gent oorspronkelijk heette, is ontstaan aan de samenvloeiing van de Leie en de Schelde. Nu ligt op die plek een jachthaven voor passanten, Portus Ganda. 

 

De Nederschelde, ooit gedempt om plaats te maken voor koning auto, wordt vandaag in zijn volle glorie hersteld. Bruggen en parkjes, gezellige terrasjes en een prachtig gerestaureerd art-decozwembad: het zorgt voor één van de mooiste (nieuwe) hoekjes van Gent.

03 Mei 2019

Eindelijk is het zover voor de onmiddellijke omgeving van de Dampoort en de Portus Ganda.

De fiets - en voetgangerstunnel die de Gentse binnenstad veilig verbindt met de regio achter de Dampoort is geopend op 25 april 2019.  Een hele verbetering voor de hele omgeving en de dagelijks  duizenden gebruikers van deze verkeers-as. 

07 April 2019

Het is zover ! Na maanden hard werken is ons kantoor zo goed als afgewerkt en kunnen we op maandag 8 april 2019 openen.  We zijn elke werkdag doorlopend geopend van 11.00h tot 17.00h. Buiten de kantooruren bent u eveneens welkom op afspraak.

05 April 2019

De renovatie van ons kantoor werd mede mogelijk gemaakt door de deskundigheid en het doorzettingsvermogen van onze diverse aannemers.  We wensen ze dan ook te bedanken voor het mooie werk.  Lees verder om hun coördinaten te kennen.

 

 

19 Februari 2019

Met de aankoop van dit uitstekend gelegen hoekpand start Vandersmissen Vastgoed met een open en commercieel kantoor in centrum Gent.  De keuze van de Dampoortstraat is welbewust. 

Deze ligging geeft ons kantoor een grote zichtbaarheid waarvan onze klanten tenvolle zullen van genieten. 

12 December 2018

Portus Ganda | eindejaarsvuurwerk 2018 in Gent.  Om het jaar 2018 gepast en feestelijk af te sluiten, zak je best af naar de Portus Ganda op 31 december  om van het spetterend vuurwerk te genieten. Een leuke afsluiter van het jaar 2018 in het kader van de Gentse Winterfeesten 2018.

23 November 2018

Portus Ganda / Scaldissluis / openen van de Nederschelde. Absolute verbetering voor de ruime wijk rond de Portus Ganda / Reep / Visserij en een verfraaiing van de Gentse binnenstad. Geslaagd project dat vele Gentenaars gelukkig stemt. Goed gedaan Stad Gent !