Actueel

Volg VanVas op Facebook Volg VanVas op Twitter

Beste bezoeker, contacteer ons vrijblijvend inzake informatie over onze uitgebreide dienstverlening inzake beheer, verkoop en verhuur van vastgoed - info@vanvas.be

Goed gelegen opbrengsteigendom nabij Brusselsesteenweg

Exclusief bij Vandersmissen Vastgoed
Ligging: Gentbrugge, 9050 | Schooldreef 10 - Braemstraat 5 & 5A

Deze goed gelegen opbrengsteigendom is gelegen te Gentbrugge, Schooldreef 10 en Braemstraat 5-5A nabij de Brusselsesteenweg.  In de directe omgeving is er een tram-en bushalte voor openbaar vervoer. 

 

Deze opbrengsteigendom bestaat uit een zo goed als instapklaar handelsgelijkvloers in de Schooldreef,  een zo goed als instapklaar 3-slpk appartement en een op te frissen 1-slpk appartement aan de Braemstraat. De panden zijn aan mekaar verbonden.

 

Alle entiteiten staan ook apart geadverteerd met de geschatte marktwaarde maar worden niet apart verkocht.  

 

Het handelsgelijkvloers is zo goed als instapklaar en bestaat uit een ruime inkom, grote centrale ruimte, aparte afsluibare ruimte aan de voorzijde, afsluitbare ruimte achter, apart toilet, apart keukentje met CV ketel, ruime kelder.  De voorgevel werd bij de laatste verbouwingen kwalitatief afgewerkt met natuursteen.

 

Het 3-slpk appartement is zo goed als instapklaar en bestaat uit een ruime inkom met voldoende ruimte om fietsen te plaatsen,  een hal naar boven, ruime woonkamer aan de Schooldreef, geïnstalleerde half-open keuken met directe toegang naar het terras, berging en apart toilet op de 1ste verdieping, 2 slaapkamers en badkamer op de 2de verdieping, slaapkamer en technische berging op de 3de verdieping,  aparte garage met automatische sectionale poort.

 

Het 1-slpk appartement is op te frissen en bestaat uit een ruime inkom met voldoende ruimte om fietsen te plaatsen,  een hal naar boven, woonkamer aan de straatzijde met aparte keuken, rustige slaapkamer aan de achterzijde met aparte badkamer.

 

Meer concrete info inzake alle entiteiten vindt u op onze website onder de rubriek 'appartement te koop' en 'handelspand te koop'.

 

Deze eigendom is een prima lokale investering inzake verhuur vanwege de ligging en de variatie van onroerende goederen.  Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

 

Bezoek op afspraak via Kanji Vandersmissen - tel. 0479/795 796

 

Informatieplicht : 


- Vergunning uitgereikt

- Woongebied 

- Geen dagvaarding uitgebracht

- Voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig

- Geen verkavelingsvergunning

- Eigendom is niet gelegen in een mogelijk of effectief overstromingsgebied

- Eigendom is niet gelegen in een afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied

 

 

 

 

 

Bezoek op afspraak via Kanji Vandersmissen - tel. 0479/795 796

 

 
Bezoek op:
Op afspraak
Kadastraal inkomen:
€ 1.905,00

Bezoek op:
Op afspraak
Kadastraal inkomen:
€ 1.905,00