Actueel

Volg VanVas op Facebook Volg VanVas op Twitter

Beste bezoeker, contacteer ons vrijblijvend inzake informatie over onze uitgebreide dienstverlening inzake beheer, verkoop en verhuur van vastgoed - info@vanvas.be

Uitstekend gelegen nieuwbouw appartement

Exclusief bij Vandersmissen Vastgoed
Ligging: Gent, 9000 | Gasmeterlaan 114 bus 3.01

Dit gloednieuw en luxueus appartement is gelegen in de nieuwe woonwijk Tondelier op enkele voetstappen van het Gentse AZ Sint-Lucas, op de 3de verdieping van de Residentie Krono.  Het appartement werd stijlvol afgewerkt,  staat instapklaar en geniet uitzonderlijk veel licht inval.

 

Het interieur omvat een gezellige inkomhal (incl. parket) | ruime woonkamer (incl. parket) met rechtstreeks toegang tot het grote  leefterras | volledig geïnstalleerde open keuken met kwaliteitstoestellen van het merk Miele ( kookplaat, oven, vaatwas, ijskast en dampkap ) , 1 berging, apart gastentoilet, 2 slaapkamers, badkamer met o.a. grote instapdouche, lavabo en toilet.

 

Het appartement wordt verhuurd met een kelderberging inbegrepen.   Mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats aan 50 € per maand.

 

Extra uitrusting : geïnstalleerde lichtarmaturen | kaderrails  | parket in inkomhal, woonkamer en slaapkamers | Miele toestellen in keuken | inbouwkast in inkomhal | centrale verwarming via stadsverwarming.

 

In de onmiddellijke omgeving kan je genieten van heerlijke gerechten bij restaurant Maste waarvan het interieur en de keuken geïnspireerd is op de Scandinavische 'hygge' cultuur. Ga er langs voor pure gerechten met respect voor het product. 

 

Er is een prima bereikbaarheid tot de Gentse binnenstad met de fiets of al wandelend ( Gentse Gravensteen op nauwelijks 1.000 m ).

 

EPC volgens nieuwbouwnormen / in aanvraag.

Maandelijkse lasten : 75 €

 

Bezoek op afspraak via Kanji Vandersmissen -- tel. 0479 795 796

                                         Gertjan van Heule - tel. 0472 06 06 91

 
Bezoek op:
Op afspraak
EPC:
Nieuwbouw - in aanvraag kWh/m²
Bouwjaar:
2019
Staat gebouw:
Uitstekende staat
Verdieping:
Ja
Aantal verdiepingen:
5
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Aantal wc's:
2
Living:
Ja
Keuken:
Geïnstalleerd
Kelder:
Ja
Wasplaats:
Ja
Terras:
Ja
Opp. terras:
16 m²
Verwarming:
Warmtepomp
Energieprestatie:
Lage energiewoning
Dubbel glas:
Ja

Bezoek op:
Op afspraak
EPC:
Nieuwbouw - in aanvraag kWh/m²