Actueel

Volg VanVas op Facebook Volg VanVas op Twitter

U wenst uw eigendom te verkopen ? Contacteer ons gerust voor een gratis en deskundige waardebepaling.

Magnifiek en luxueus 2slk dakappartement met parking

Exclusief bij Vandersmissen Vastgoed
Ligging: Gent, 9000 | Tondelierlaan T4 | bus 5.02

Dit gloednieuw en luxueus dakappartement is gelegen in de nieuwe woonwijk Tondelier op enkele voetstappen van het Gentse AZ Sint-Lucas, op de 5de verdieping van de Residentie Krono.  Het appartement werd stijlvol afgewerkt,  staat instapklaar en geniet uitzonderlijk veel licht inval.

 

Het interieur omvat een gezellige inkomhal (incl. parket) | ruime woonkamer (incl. parket) met rechtstreeks toegang tot het grote zongerichte terras | volledig geïnstalleerde half-open keuken met kwaliteitstoestellen van het merk Miele ( kookplaat, oven, vaatwas, ijskast en dampkap ) en rechtstreekse toegang tot het terras achter, 2 bergingen, apart gastentoilet, 2 slaapkamers, badkamer met o.a. ligbad/douchegelegenheid, dubbel lavabomeubel en toilet.

 

Het appartement wordt verhuurd met een grote autostaanplaats inbegrepen voor 2 voertuigen en een ruime aanpalende kelderberging.  

 

Extra uitrusting : geïnstalleerde lichtarmaturen | kaderrails | sunscreens aan alle ramen | parket in inkomhal, woonkamer en slaapkamers | Miele toestellen in keuken | inbouwkasten in beide slaapkamers en inkomhal

 

INFO : Eindafwerking van de terrassen is voorzien midden september.

 

In de onmiddellijke omgeving kan je genieten van heerlijke gerechten bij restaurant Maste waarvan het interieur en de keuken geïnspireerd is op de Scandinavische 'hygge' cultuur. Ga er langs voor pure gerechten met respect voor het product. 

 

Er is een prima bereikbaarheid tot de Gentse binnenstad met de fiets of al wandelend ( Gentse Gravensteen op nauwelijks 1.000 m ).

 

EPC volgens nieuwbouwnormen / in aanvraag.

Maandelijkse lasten : 75 €

 

Bezoek op afspraak via Kanji Vandersmissen -- tel. 0479 795 796

                                         Gertjan van Heule - tel. 0472 06 06 91

Bezoek op:
Op afspraak
EPC:
In aanvraag kWh/m²
Bouwjaar:
2019
Staat gebouw:
Uitstekende staat
Verdieping:
Ja
Aantal verdiepingen:
5
Aantal slaapkamers:
2
Eetkamer:
Ja
Keuken:
Geïnstalleerd

Bezoek op:
Op afspraak
EPC:
In aanvraag kWh/m²