Actueel

Volg VanVas op Facebook Volg VanVas op Twitter

U wenst uw eigendom te verkopen ? Contacteer ons gerust voor een gratis en deskundige waardebepaling.

25 September 2019

Ganda, zoals Gent oorspronkelijk heette, is ontstaan aan de samenvloeiing van de Leie en de Schelde. Nu ligt op die plek een jachthaven voor passanten, Portus Ganda. 

 

De Nederschelde, ooit gedempt om plaats te maken voor koning auto, wordt vandaag in zijn volle glorie hersteld. Bruggen en parkjes, gezellige terrasjes en een prachtig gerestaureerd art-decozwembad: het zorgt voor één van de mooiste (nieuwe) hoekjes van Gent.

03 Mei 2019

Eindelijk is het zover voor de onmiddellijke omgeving van de Dampoort en de Portus Ganda.

De fiets - en voetgangerstunnel die de Gentse binnenstad veilig verbindt met de regio achter de Dampoort is geopend op 25 april 2019.  Een hele verbetering voor de hele omgeving en de dagelijks  duizenden gebruikers van deze verkeers-as. 

07 April 2019

Het is zover ! Na maanden hard werken is ons kantoor zo goed als afgewerkt en kunnen we op maandag 8 april 2019 openen.  We zijn elke werkdag doorlopend geopend van 11.00h tot 17.00h. Buiten de kantooruren bent u eveneens welkom op afspraak.

05 April 2019

De renovatie van ons kantoor werd mede mogelijk gemaakt door de deskundigheid en het doorzettingsvermogen van onze diverse aannemers.  We wensen ze dan ook te bedanken voor het mooie werk.  Lees verder om hun coördinaten te kennen.

 

 

19 Februari 2019

Met de aankoop van dit uitstekend gelegen hoekpand start Vandersmissen Vastgoed met een open en commercieel kantoor in centrum Gent.  De keuze van de Dampoortstraat is welbewust. 

Deze ligging geeft ons kantoor een grote zichtbaarheid waarvan onze klanten tenvolle zullen van genieten. 

12 December 2018

Portus Ganda | eindejaarsvuurwerk 2018 in Gent.  Om het jaar 2018 gepast en feestelijk af te sluiten, zak je best af naar de Portus Ganda op 31 december  om van het spetterend vuurwerk te genieten. Een leuke afsluiter van het jaar 2018 in het kader van de Gentse Winterfeesten 2018.

23 November 2018

Portus Ganda / Scaldissluis / openen van de Nederschelde. Absolute verbetering voor de ruime wijk rond de Portus Ganda / Reep / Visserij en een verfraaiing van de Gentse binnenstad. Geslaagd project dat vele Gentenaars gelukkig stemt. Goed gedaan Stad Gent !